Ученици свих образовних профила и наставници наше школе и ове године учествовали су на е”, који су се одржали по 19. пут, а ове године у хали ОШ “Каплар”.

Ученици другог разреда туристичког смера, као и сваке године, а као део блок-наставе из предмета АХП, учествовали су у самој организацији: дан пре манифестације су припремали простор у коме ће се она одржати и помагали пристиглим излагачима у постављању штандова; на дан манифестације пружали су испомоћ излагачима, доносили и распоређивали додатни инвентар, обављали административне послове и послове редара, дежурали на штанду ТООК и на штанду наше школе.

На нашем штанду нашли су се радови ученика свих смерова (образовних профила) и представници свих смерова су се смењивали.

Штанд су красили привесци од коже наших обућара, фигуре за друштвену игру и привесци рађени на 3Д штампачу и ЦНЦ машини наших техничара за компјутерско управљање ЦНЦ машина, макета куће и пројекти ентеријера грађевинских техничара и техничара за обликовање намештаја и ентеријера. Посетиоцима штанда ученици су делили школски лист “Идеја”, али и новогодишње мотивационе поруке које су припремили туристички техничари.

Ученица Анђела Ничић учествовала је у програму отварања овогодишњих сусрета “Земља се не продаје”, носећи на ревији предивну хаљину удружења “Извор”, а ученик Лазар Милановић говорио је беседу.

Свечана и радосна атмосфера испунила је халу “Каплар”, где се традиција спојила с младошћу!