Ученици првог и трећег разреда образовног профила туристички техничар и туристичко-хотелијерски техничар су део часова вежби и блок-наставе Агенцијског и хотелијерског пословања имали у простору Дома културе. Од четвртка 01.12. до недеље 04.12. су у групама радили на припреми и реализацији етно-сусрета „Традицијом у Европу“.

Неке од реализовних активности су: распоређивање опреме и инвентара за скуп и уређење изложбеног простора, постављање робе и експоната, дежурство на штандовима и обилазак истих. Ученици су такође имали прилику и да погледају две приредбе. Поред самог организатора Удружења за неговање традиције “Извор“, велико поверење за рад на штанду нам је указала и Туристичка организација наше општине.

Ово је била прилика да ученици првог разреда боље усвоје појмове као што су туристичке потребе, туристичка понуда и туристичко-информативна документација, док је код старијих ученик акценат стављен на услове за организацију скупова и организовање догађаја привредног и и уметничког карактера . Сви заједно су вежбали и пословну комуникацију.

Ученици првог и трећег разреда образовног профила туристички техничар и туристичко-хотелијерски техничар су део часова…

Posted by Tehnička škola Knjaževac (zvanična strana) on Четвртак, 08. децембар 2022.