Наша екипа у футсалу је освојила прво место на међуокружном такмичењу одржаном у четвртак 3.5.2023. године у Прокупљу и остварила пласман на Републичко такмичење.

Састав екипе: Димитрије Петровић, Лука Маринковић 4-3, Никола Мишић 4-4, Немања Мишић 3-3, Лука Младеновић 3-4, Коста Живић, Јован Ћирић, Давид Стојановић 2-4, Лазар Ристић 2-2 и Павле Ђокић 2-3. Екипу су са клупе предводили наставници Перица Пејчић и Владан Цвејић.

У полуфиналу смо се састали с гимназијом “Светозар Марковић” из Ниша и наши момци су победили 8:3. Стрелци за наш тим су били: Димитрије Петровић 3, Коста Живић 2, Давид Стојановић 2 и Јован Ћирић.

У финалу смо се састали с Техничком школом из Трстеника и победили 4:3. У финалу је виђена узбудљивија утакмица са пуно преокрета. Прво су повели момци из Трстеника да би смо изједначили на самом крају првог полувремена поготком Косте Живића. У другом полувремену смо кренули јако од самог старта и Коста Живић је постигао још два поготка. Онда су се наши момци мало опустили и уследила је казна и противници постижу још два поготка и изједначују на 3:3. У последњих пар минута сусрета виђена је права драма са шансама и на једној и на другој страни. Наши момци су се ипак боље снашли и поготком Николе Мишића 30 секунди пре краја победили.

За наше шутсалере нема одмора, данас и сутра се одржава Републичко такмичење на Сребрном језеру. Надамо се лепим вестима. Срећно момци 💪.

Захваљујемо се овом приликом тренерима и руководству ФК “Тимочанин” без којих не би ни било овог успеха.