Шампиони округа.

Данас је у Сокобањи одржано окружно такмичење у футсалу за ученике и ученице средњих школа. Наши дечаци су остварили велики успех и освојили прво место и пласман на међуокружно такмичење.

У полуфиналу смо се састали са средњом школом из Бољевца, наши дечаци су победили резултатом 3:0. Стрелци су били: Коста Живић, Јован Ћирић и Павле Ђокић.

У финалу смо играли са домаћином, средњом школом из Сокобање. У узбудљивој и до последњег минута напетој утакмици наши момци су остварили победу резултатом 4:2. Повели смо 2:0 головима Косте Живића и Луке Младеновића и то је био резултат првог полувремена. У наставку смо кренули офанзивно, да дамо још неки гол, и тада правимо две грешке у два минута и противници изједначују на 2:2. Након тога смо заиграли паметније и после пар минута опет повели голом Луке Младеновића. Два минута пре краја меча је досуђен пенал за домаћина, који је одбранио данас маестрални Лука Маринковић. Утакмицу је решио Давид Стојановић, поготком у последњем минуту сусрета за коначних 4:2.

Техничка школа је наступила у следећем саставу:

Лука Маринковић 4-3, Урош Крстић 4-2, Немања Мишић 3-3, Лука Младеновић 3-4, Коста Живић 2-4, Давид Стојановић 2-4, Јован Ћирић 2-4, Павле Ђокић 2-3, Лазар Ристић 2-2, Михајло Веселиновић 2-2 и Илија Никодијевић 1-3. Екипу је са клупе предводио наставник Владан Цвејић. Са нама данас нису били стандардни играчи Никола Мишић и Димитрије Петровић због клупских обавеза.

Момци, пуно среће на међуокружном такмичењу!