Драги наши ученици, школска 2022/23. година само што није почела и ми вас нестрпљиво очекујемо 🙂!

Наше дружење и учење започињемо, у складу са календаром Министарства просвете, науке и технолошког развоја, у четвртак, 1. септембра 2022. године.

Настава у Техничкој школи ће се и ове школске године одвијати у две смене, које се мењају сваке недеље. Ученици I и II разреда започеће школску годину наставом у првој смени, чији часови почињу у 8:00 часова, док ће ученици III и IV разреда прве радне недеље бити у другој смени, која почиње у 13:30 часова.

Овим путем обавештавамо вас и ваше родитеље/законске заступнике да, у складу са обавештењем Министарства просвете, науке и технолошког развоја и одлуком Тима за праћење и координисање примене превентивних мера у раду школе, настава у школској 2022/23. години почиње по моделу који подразумева непосредну наставу у школи за све ученике. Тим за школе апелује на ученике и запослене, као и на родитеље/законске заступнике ученика да, у случају појаве повишене температуре, малаксалости или симптома болести органа за дисање (бол у грлу, кашаљ), не долазе у школу у циљу превенције уношења инфекције у школску средину. Такође се препоручује доследна примена прописаних општих мера и мера личне хигијене и заштите од инфекције како у школи, тако и ван ње. На основу редовног праћења епидемиолошке ситуације на терену биће доношена одлука о моделу наставе који ће се примењивати.

Све будуће информације о организацији образовно-васпитног рада у школи биће објављиване на школском сајту и фејсбук страници школе https://www.facebook.com/Tehnicka.skola.Knjazevac .

Добро нам дошли !

Срдачан поздрав и посебна добродошлица за наше прваке 💙!