Драги наши ученици, школска 2023/24. година само што није почела и ми вас нестрпљиво очекујемо 🙂 !

Наше дружење и учење започињемо, у складу са календаром Министарства просвете, у петак, 1. септембра 2023. године.

Настава у Техничкој школи ће се и ове школске године одвијати у две смене, које се мењају сваке недеље. Ученици I и II разреда започеће нову школску годину наставом у I смени, чији часови почињу у 8:00 часова, док ће ученици III и IV разреда прве радне недеље бити у II смени, која почиње у 13:30 часова.

Настава у школској 2023/24. години биће организована у складу са Смерницама за организацију и реализацију образовно-васпитног рада у средњој школи у школској 2023/2024. години, а детаљна обавештења и упутства о раду током прве две недеље септембра добићете у петак, од свог одељењског старешине.

Срдачан поздрав и посебну добродошлицу желимо нашим првацима!

Ево првих информација о њиховим одељењима и одељењским старешинама:

  • Одељење I1 – образовни профил обућар, одељењски старешина Младен Милошевић, наставник енглеског језика
  • Одељење I2 – образовни профил комерцијалиста, одељењски старешина наставник Наташа Аранђеловић, наставник енглеског језика
  • Одељење I3 – образовни профил техничар за компјутерско управљање (CNC) машина, одељењски старешина Ивана Спасић, наставник рачунарства и информатике
  • Одељење I4 – образовни профил техничар за обликовање намештаја и ентеријера, одељењски старешина Тања Игњатовић, наставник математике.

Све будуће информације о организацији образовно-васпитног рада у Техничкој школи биће благовремено објављиване на школском сајту https://www.tehnickaskolaknjazevac.edu.rs/ и фејсбук страници школе https://www.facebook.com/Tehnicka.skola.Knjazevac.

Добро нам дошли ❤ !!