Национална конференција наставника средњих школа који спроводе програме предузетничког образовања одржана је четрнаесту годину за редом од 9. до 11. октобра у Врњачкој Бањи.

Више од 150 наставника из 110 средњих школа из 64 општине у Србији, као и 10 наставника из Македоније, имало је могућност да освежи и унапреди своја знања и вештине, размени искуства са колегама и ужива у различитим предавањима током три дана конференције. Mеђу предавачима били су аутор НТЦ програма др Ранко Рајовић, комуниколошкиња проф. др Тамара Властелица, психотерапеут Зоран Илић, научни комуникатор Милан Поповић, суоснивач компаније Нордеус и Нордеус фондације Милан Јововић, технички директор компаније Roblox Немања Петровић, као и гост изненађења – Вања Булић.

Догађај је реализовала организација Достигнућа младих у Србији, а финансирала Европска унија кроз пројекат BY LEAP, Америчка агенција за међународни развој USAID и НЦР фондација. Конференцију су подржали Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Нордеус фондација. Нашу школу представљао је наставник правне групе предмета Иван Амон.